Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με σούπερ Φορτούνη ο σαρωτικός Ολυμπιακός Β’!

Με σούπερ Φορτούνη ο σαρωτικός Ολυμπιακός Β’!
Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:32

Σαρωτικός ήταν ο Ολυμπιακός Β’ στο σημερινό φιλικό με την Παναχαϊκή στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, την οποία και νίκησε με 6-0. Ένα παιχνίδι που τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Κώστα Φορτούνη.

Ο Έλληνας μέσος έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και σκόραρε δις, δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση. «Τρέχει» να καλύψει το χαμένο έδαφος και είναι σημαντικό να αρχίζει να παίρνει παιχνίδια, γνωρίζοντας ότι σε λίγο καιρό θα παίζει ξανά στην πρώτη ομάδα.

Στο φιλικό με τν Παναχαϊκή ξεκίνησε βασικός και έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 9’ έκανε το 9’ με μακρινό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κολοβούρη για το 1-0.

Στο 36’, ο Φορτούνης επωφελήθηκε από λάθος στον άξονα, βρέθηκε απέναντι από τον Κολοβούρη, τον πέρασε και σκόραρε για το 2-0.

Στο 40’ ήρθε και το 3-0 για τον Ολυμπιακό Β’ με σκόρερ τον Μαυρουδή.

Στο ημίχρονο ο Φορτούνης αντικαταστάθηκε, ωστόσο ο Ολυμπιακός Β’ συνέχισε δυνατά.

Στο 68’ ο Κωστή έκανε το 4-0, ενώ το τελικό 6-0 ήρθε με δύο γκολ του Βοΐλη στο 78’ και στο 79’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Νίκας, Κατσουλίδης, Κινκουέ, Χρυσόπουλος, Κούτρης, Μαυρουδής, Καρανάτσιος, Φορτούνης, Ιμπαγάσα, Σέντρικ, Μπα, ενώ αγωνίστηκαν και οι Στουρνάρας, Λάιντνερ, Αποστολόπουλος, Μασούρας, Κουτσίδης, Λιάτσος, Κωστή, Μαρίνος, Βοΐλης, Αγκ. Καμαρά.

Παναχαϊκή (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης, Ρουγκάλας, Τσακμάκης, Λιποράσε, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Κέρι, Αλεξόπουλος, Ν. Καράκλαϊτς, αγωνίστηκαν και οι Π. Καράκλαϊτς, Σίλβα, Τοπάλ, Παπαχρονόπουλος, Θεοδωράκης, Αγκαράι, Στασινόπουλος, Χαντί, Ζυγκερίδης, Λινάρδος, Τριμμάτης.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης