Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλη η Ευρώπη υποκλίνεται στο χαλί του Ναού!

Όλη η Ευρώπη υποκλίνεται στο χαλί του Ναού!
Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:53

Για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναφορικά με την άριστη κατάσταση που διατηρείται, χρόνια τώρα, ο αγωνιστικός χώρος, έχουμε γράψει αρκετές φορές. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Βλέποντας στο MEGA τον σπουδαίο αγώνα της Νάπολι με τη Λίβερπουλ, πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση των Ιταλών και την κακή εικόνα των «κόκκινων», δεν γίνεται να μη σου κάνει (άσχημη) εντύπωση η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν ξέρουμε αν φταίει η κακή συντήρηση ή κάτι άλλο, αλλά δεν δείχνει σε καλή κατάσταση.

Δείχνει αρκετά επιβαρυμένος ο αγωνιστικός χώρος και είναι χαρακτηριστικό πως το καταλαβαίνεις ακόμη καλύτερα και σε ορισμένα κοντινά πλάνα. Είναι φορές που η μπάλα καλά-καλά δεν... τσουλάει όπως πρέπει. Εντάξει, συμβαίνουν αυτά.

Βλέποντας αυτό, λοιπόν, σου έρχεται στο μυαλό η εικόνα και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Χαλί ο αγωνιστικός χώρος! Το βλέπεις και το χαίρεσαι. Και φαίνεται η εξαίρετη δουλειά και συντήρηση που γίνεται από τους υπεύθυνους του γηπέδου.

Τα καλά να λέγονται και να γράφονται έτσι! Και η αλήθεια είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος στο Καραϊσκάκη όχι απλά δεν έχει να ζηλέψει κάτι από άλλα γήπεδα της Ευρώπης, αλλά με βάση όσα βλέπουμε, για παράδειγμα, στην Ιταλία, θα το ζήλευαν πολύ. Χαλί, λέμε, χαλί!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης