Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «έχει» και με την παράδοση στη Γαλλία! (videos)

Το «έχει» και με την παράδοση στη Γαλλία! (videos)
Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:16

Ο Ολυμπιακός αρχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι, από τη Ναντ. Επί γαλλικού εδάφους, απόψε το βράδυ στις 22:00, ο Θρύλος δοκιμάζεται απέναντι στη Ναντ, στην έδρα της, με στόχο μία εκκίνηση με το «δεξί», στους ομίλους του Europa League. Και η ομάδα του Πειραιά το «έχει» στη Γαλλία… Έχει μετρήσει σημαντικά διπλά επί γαλλικού εδάφους ο Ολυμπιακός. Από το μακρινό 1992, μέχρι και πολύ πιο πρόσφατα, έχει νικήσει τέσσερις διαφορετικές γαλλικές ομάδες στην έδρα τους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Από το «διπλό» στην έδρα της Μονακό, πίσω στο 1992, με το γκολ του Βαΐτση στο 88’, για το Κύπελλο Κυπελλούχων της χρονιάς εκείνης, αρχίζει το ταξίδι των αναμνήσεων… Πάμε…

Συνεχίζουμε αρκετά πιο πρόσφατα, αλλά εξίσου… μακρινά πλέον. Για το Κύπελλο UEFA 2004-05, ο Ολυμπιακός πήγε στη Γαλλία και στην έδρα της Σοσό, την οποία και «άλωσε» με γκολ του Ιεροκλή Στολτίδη, το οποίο πανηγύρισε έξαλλα, μπροστά στην εξέδρα των οπαδών του Θρύλου!

Ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά στη σημερινή εποχή και δη στην εποχή Μαρινάκη, με το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού στη Μασσαλία, επί της Μαρσέιγ, τη σεζόν 2011-12! Το γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη, μετά από υπέροχη ασίστ του Φραν Γιέστε, έδωσαν στον Ολυμπιακό αυτό που ήθελε.

Κλείνουμε με άλλο ένα «διπλό» του Ολυμπιακού, επί γαλλικού εδάφους, τη σεζόν 2012-13. Στην έδρα της Μονπελιέ, αυτή τη φορά, ο Θρύλος πέρασε με μεγάλη νίκη, για τη φάση των ομίλων του Champions League. Με Μήτρογλου και Τοροσίδη, ο Θρύλος έκανε άλλο ένα μεγάλο «διπλό» στη Γαλλία και έφυγε με τη νίκη!

Διαβάστε επίσης