Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Αλάνιασπορ ο Χασάν

Στην Αλάνιασπορ ο Χασάν
Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:58

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε κατακόρυφη στην επίθεση και κλείνει τον κύκλο του με τον Αχμέντ Χασάν. Η ομάδα του Πειραιά συμφώνησε με την Αλάνιασπορ, για τη μεταγραφή του Αιγύπτιου σέντερ φορ και έτσι ο Χασάν θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Άλλωστε, με Ελ Αραμπί, Ουί Τζο Χουάνγκ, αλλά και Μπιέλ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, ακόμη και… Ντε Λα Φουέντε, αν θέλετε, ο Ολυμπιακός είχε πολλές λύσεις στη γραμμή κρούσης. Και ο Χασάν… ήταν πολυτέλεια να κάθεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας, αφού δεν θα ήταν στην πρώτη γραμμή.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την τουρκική ομάδα, για τη μεταγραφή του Αιγύπτιου φορ και το πράγμα προχωρά. Ήδη στην Τουρκία ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έβλεπε ότι δεν θα υπολογιζόταν από τον Κορμπεράν, στον Ολυμπιακό. Θα περάσει από ιατρικά, εργομετρικά και λοιπά. Θα βάλει υπογραφές και θα γίνει παίκτης της Αλάνιασπορ.

Κλείνει έτσι ο κύκλος του Αιγύπτιου σέντερ φορ στον Θρύλο. Ο Χασάν έβαλε αρκετά και σημαντικά γκολ για την ομάδα του Πειραιά, αλλά τώρα ήρθε η ώρα οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης