Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το τέλος του Σιδηρόπουλου

Το τέλος του Σιδηρόπουλου
Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:46
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η απόρριψη του ορισμού του, και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο, ήταν σούπερ «άδειασμα» για τον Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου). Αν και ρέφερι της ελίτ κατηγορίας, δεν τον θέλει καμία ομάδα. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο 43χρονος ρέφερι είναι αυτός που ζήτησε, στο σεμινάριο του Αυγούστου, να επιστρέψουν Ελληνες διαιτητές στα ντέρμπι, τάχα επειδή αυτό εμποδίζει την εξέλιξή του στην Ευρώπη, όπου κι εκεί πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν βλέπει που τον υποβίβασαν και σπάνια σφυρίζει σε ματς ομίλων Champions League αλλά στο Europa League και στο Conference League. Σα να μην έφτανε αυτό δεν τον επέλεξαν ούτε για το μουντιάλ του Κατάρ. Και πριν που σφύριζε ντέρμπι πάλι έμενε εκτός μεγάλων διοργανώσεων (μουντιάλ ή Euro), δεν έχει πάει σε καμία, παρότι είναι ρέφερι της ελίτ κατηγορίας της UEFA.

Τις διαιτησίες (και) του Σιδηρόπουλου βλέπουν οι ομάδες της Super League και δεν εμπιστεύονται τους Ελληνες διαιτητές. Η πανηγυρική απόρριψη του ορισμού του είναι και το τέλος του 43χρονου ρέφερι, πλέον είναι μονόδρομος να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του. Δεν τον θέλουν οι ομάδες. Με ποιο κίνητρο θα συνεχίσει;

Την περασμένη Κυριακή, ο Σιδηρόπουλος σφύριξε Ατρόμητος-Παναιτωλικός 1-1 και τον εξέθεσε ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου). Ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ντουάρτε του Παναιτωλικού, μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR (= Ζαμπαλάς) σωστά συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης. Ο Σιδηρόπουλος είδε την φάση, πήρε πίσω την κόκκινη γιατί η παράβαση του (σ.σ. φάουλ στον Κούεν) δεν ήταν για «σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο» και σωστά του υπέδειξε την κίτρινη κάρτα για «ριψοκίνδυνο παίξιμο».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης