Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρσέλο, Μπιέλ, Μπόουλερ, Βρσάλικο, Ντε Λα Φουέντε, Ουί Τζο, Ίνμπομ

Μαρσέλο, Μπιέλ, Μπόουλερ, Βρσάλικο, Ντε Λα Φουέντε, Ουί Τζο, Ίνμπομ
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:54

Ναι. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα δούμε στο γήπεδο. Εκεί φαίνονται όλα. Στη θεωρία μπορεί κανείς μόνο να περιμένει, βάσει προηγούμενης εικόνας, ταλέντου, ποιότητας. Αξίας! Και ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο ρόστερ του παίκτες αξίας και ικανούς να του κάνουν τη διαφορά. Αλλά είναι αρκετοί. Και; Κακό είναι αυτό; Κακό είναι το ότι έχει αρκετούς νέους παίκτες με αξία, ο Ολυμπιακός;

Όχι. Αλλά σημαίνει ότι το να «βρεθούν» και να «δέσουν», το να βγάλουν αυτοματισμούς και να βγάλουν στο γήπεδο όλη αυτή την ποιότητα και την αξία τους, θα περάσει λίγο διάστημα. Ένα διάστημα στο οποίο η ομάδα θα πρέπει να νικά και ο κόσμος να κάνει υπομονή, ως προς το θέαμα το οποίο απολαμβάνει.

Υπάρχουν παιχνίδια τα οποία θα του πάνε στο 100% του Ολυμπιακού και θα παίζει και καλή μπάλα. Υπάρχουν άλλα, τα οποία θα είναι πιο… ζόρικα και πιο της… υπομονής. Των λεπτομερειών. Θέλουν όλα υπομονή. Ούτε υπέρμετρο ενθουσιασμό, σε μια τεσσάρα, ούτε ανάθεμα σε μια ισοπαλία ή σε ένα… «μισό-μηδέν» υπέρ του Θρύλου. Αρκεί να θυμηθεί κανείς ότι και επί Μαρτίνς η ομάδα δεν έπαιξε από την πρώτη ημέρα… μπαλάρα. Και ο Πέδρο είχε τότε και την ευκαιρία και να κάνει προετοιμασία, αλλά και να χτίσει την ομάδα του…

Θα πάρει λίγο χρόνο. Αλλά το υλικό είναι εκεί. Και είναι καλό. Μαρσέλο, Μπιέλ, Μπόουλερ, Βρσάλικο, Ντε Λα Φουέντε, Ουί Τζο, Ίνμπομ. Και πάει λέγοντας. Έχουμε ακόμη πολλά να δούμε. Και όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός του άμεσου μέλλοντος θα πετάει φωτιές!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης