Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφόρτιση όσοι έπαιξαν, κανονικά προπόνηση οι υπόλοιποι

Αποφόρτιση όσοι έπαιξαν, κανονικά προπόνηση οι υπόλοιποι
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:37

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Δεν υπάρχει περιθώριο για απώλειες, στο πρωτάθλημα. Κάθε ματς μετράει ήδη πάρα πολύ και τα επίσημα έχουν αρχίσει να… στοιβάζονται, για τον Ολυμπιακό. Ο οποίος μετράει τη μία επίσημη υποχρέωση, πίσω από την άλλη. Απέναντι στον Βόλο, την Κυριακή 11/9 (18:30), ο Θρύλος θέλει τη νίκη. Και άρχισε άμεσα την προετοιμασία του, για το παιχνίδι αυτό.

Όσοι αγωνίστηκαν στον «Σταντ ντε λα Μποζουάρ» μπαίνουν σήμερα σε διαδικασία αποφόρτισης και αποκατάστασης. Θα πάρουν ανάσες, κάνοντας αποθεραπεία και θα προπονηθούν πιο χαλαρά. Δεν έχουν όλοι την άνεση, βεβαίως. Αλλά μπροστά υπάρχει και η αυριανή προπόνηση, για να μπουν ξανά σε ρυθμό.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έχουν σήμερα κανονικά προπόνηση, ακολουθώντας το σύνηθες πρόγραμμα. Η δουλειά για τον Βόλο θα ενταθεί, θα κορυφωθεί και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (10/9) με την τελευταία προπόνηση, πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης