Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υπάρχει «γκέλα», μόνο νίκη

Δεν υπάρχει «γκέλα», μόνο νίκη
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:03

Έκανε τη δουλίτσα της η «εξυγίανση» στην Τρίπολη. Σταμάτησε τον Ολυμπιακό, τον υποχρέωσε σε μια ισοπαλία. Αλλά οι «γκέλες» τελείωσαν. Από τον Ιωνικό κιόλας άρχισε η διαδικασία ανάκαμψης στο πρωτάθλημα και τώρα, με τον Βόλο, θα συνεχιστεί. Η ομάδα δεν έχει χρόνο μπροστά της. Πρέπει παιχνίδι με το παιχνίδι και να νικά, αλλά και να βελτιώνεται. Και να δείχνει ότι κάνει βήματα προόδου. Και για να το κάνει αυτό πρέπει να παίξει και καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Από εκεί αρχίζουν όλα. Τρίποντο την Κυριακή. Με ροτέισον και δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Ο χρόνος πιέζει. Δεν υπάρχει «γκέλα», μόνο νίκη με τον Βόλο. Είναι ξεκάθαρο και ο Ολυμπιακός το ξέρει καλά.

Όσο η «εξυγίανση» συνεχίζει να κάνει τη δουλειά της, στήνοντας μπλόκα στον δρόμο του Θρύλου, εκείνος πρέπει πρώτος να βρίσκει τον τρόπο να τα σπάει και να προχωράει, καλύτερος και βελτιωμένος. Να μην αφήσει σε κανέναν το δικαίωμα να μπορεί να πιστεύει ότι θα πάρει κάτι από το ματς με τον Ολυμπιακό… Μέχρι το φινάλε της Σούπερ Λιγκ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης