Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μονόδρομος» η νίκη κόντρα στον Βόλο!

«Μονόδρομος» η νίκη κόντρα στον Βόλο!
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:08

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, κόντρα στη Ναντ στη Γαλλία, αφού ηττήθηκε με «σφαγή» στις καθυστερήσεις, ηττήθηκε με 2-1.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες έχουν αφήσει ήδη πίσω τους την ευρωπαϊκή «μάχη» με τη γαλλική ομάδα και έχουν επικεντρωθεί στη συνέχεια, στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν μπροστά! Με τον Θρύλο να αντιμετωπίζει την Κυριακή (11/9) το απόγευμα (18:30) τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η νίκη κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας είναι «μονόδρομος» για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη επί του Βόλου, αφού έχει μπροστά της ένα «καυτό» επταήμερο, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό, ότι την Πέμπτη (15/9), η ομάδα του Πειραιά θα φιλοξενήσει στον Ναό την ισχυρή Φράιμπουργκ, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Στη συνέχεια δε, την Κυριακή (18/9), ο Θρύλος θα πάει στη Θεσσαλονίκη, για το δύσκολο ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», για την 5η «στροφή» στο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις νίκες, κόντρα στον Βόλο, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για ψυχολογικούς, αφού μπροστά τους έχουν τη «μάχη» με την Φράιμπουργκ. Φυσικά, χρειάζεται προσοχή, αφού η ομάδα της Θεσσαλίας αποτελεί έναν επικίνδυνο αντίπαλο.

Όπως είναι λογικό, ο Κορμπεράν θα προχωρήσει σε ροτέισον την Κυριακή. Ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει κάποιες «ανάσες» σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του, με δεδομένο ότι ακολουθεί και η δυνατή αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα στο Φάληρο. Το πλάνο, όμως, θα είναι προς την ίδια κατεύθυνση: νίκη!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Εξάντληση θέσεων ΑμεΑ

Εξάντληση θέσεων ΑμεΑ

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις θέσεις ΑμεΑ στο ματς με τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης».