Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναμένεται γενναίο ροτέισον την Κυριακή

Αναμένεται γενναίο ροτέισον την Κυριακή
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:13

Το ματς με τη Ναντ πέρασε. Ανήκει στο παρελθόν. Και μπροστά υπάρχει μονάχα το ματς με τον Βόλο. Ένα παιχνίδι το οποίο ο Ολυμπιακός βλέπει σαν ένα μεγάλο ΠΡΕΠΕΙ. Πρέπει να το πάρει. Δεν επιτρέπονται, ειδικά σε αυτή τη φάση, στην οποία βρίσκεται, άλλες «γκέλες» στο πρωτάθλημα. Αλλά χρειάζεται μια σταθερότητα. Μια διαρκής αγωνιστική άνοδος και βελτίωση. Και στον τομέα των αποτελεσμάτων, αλλά και στον τομέα της απόδοσης της ομάδας. Το ευχάριστο είναι ότι ο Κάρλος Κορμπεράν έχει πλέον πολλές λύσεις στα χέρια του και μπορεί να κινηθεί άνετα, ως προς τον καταρτισμό της 11άδας του.

Αναμένεται να κάνει ένα γενναίο ροτέισον ο Ισπανός προπονητής, την Κυριακή. Γενναίο. Θα δούμε αρκετές αλλαγές. Και εδώ που τα λέμε, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ακόμη πράγματα να δείξουν και τους οποίους ο Κάρλος Κορμπεράν έχει τη δυνατότητα να ρίξει στη «μάχη» για να «φρεσκάρει» την ομάδα του και να της δώσει άλλο αέρα, στο πρωτάθλημα.

Από την άμυνα μέχρι την επίθεση, αναμένουμε αρκετές αλλαγές. Όχι… 11. Ή 10. Αλλά αρκετές. Άλλωστε, δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να πηγαίνει σε κάθε ματς και με διαφορετική ενδεκάδα. Αλλά το ροτέισον επιβάλλεται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης