Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραμονές του Ολυμπιακός-Βόλος, φούντωσε πάλι το θέμα ΠΑΟΚ-Φερνάντες

Παραμονές του Ολυμπιακός-Βόλος, φούντωσε πάλι το θέμα ΠΑΟΚ-Φερνάντες
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:43

Timing. Μεγάλη σημασία έχει, σε πολλά πράγματα στη ζωή. Αν το timing είναι κατάλληλο, πέτυχε. Αν όχι, δεν πάει το πράμα. Και το timing κατά το οποίο φουντώνει ξανά το θέμα Φερνάντες-ΠΑΟΚ έχει ενδιαφέρον. Παραμονές του ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Βόλο, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, κυκλοφορούν ξανά έντονες φήμες ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Βόλου ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος… Τούμπας.

Το θέμα είχε… καταλαγιάσει λιγάκι, εδώ και κάποιο καιρό, αφού ο Μπέος φερόταν να συζητάει με ομάδα του εξωτερικού. Αλλά δεν τα βρήκαν στα λεφτά… Υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από αυτά, όμως, όπως οι προσωπικές φιλίες. Και αυτές πρέπει να… τιμώνται. Έτσι, μια-δυο μέρες πριν ο Βόλος κατέβει στο Καραϊσκάκη για να προσπαθήσει να «φρενάρει» τον Ολυμπιακό, στον δρόμο του προς το 48ο, το θέμα Πάολο Φερνάντες-ΠΑΟΚ έρχεται ξανά, δυνατά, στην επικαιρότητα. Τι timing…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το… ρεπορτάζ φουντώνει, γύρω από τον επικείμενο «γάμο» του επιθετικού του Μπέου με την ομάδα του προσωπικού του φίλου, Ιβάν. Όλα αυτά παραμονές του αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Διαβάστε επίσης