Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΣΟΚ: Ο Μπέος χτυπάει μοτοσικλετιστή στη μέση του δρόμου! (video)

ΣΟΚ: Ο Μπέος χτυπάει μοτοσικλετιστή στη μέση του δρόμου! (video)
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:36

Το θέμα ανέδειξε η ιστοσελίδα protothema.gr και το βίντεο είναι πραγματικά σοκαριστικό… Σε αυτό εμφανίζεται ο Αχιλλέας Μπέος να… πλακώνεται με μοτοσικλετιστή, στη μέση του δρόμου! Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο δήμαρχος βόλου - πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλου και… μεταφραστής, άμα λάχει, φαίνεται μαζί με έναν άλλο άνδρα, να… πλακώνονται με έναν μοτοσικλετιστή. Ο Αχιλλέας Μπέος ακούγεται να λέει «τι έγινε ρε π…η» ενώ με τον δήμαρχο είναι και ένας δεύτερος άνδρας, ο οποίος τον… βοηθά να χτυπήσει τον μοτοσικλετιστή. Ο άνδρας αμύνεται και αντιδρά στα χτυπήματα που δέχεται, αλλά η ένταση εκτονώνεται… άμεσα, όπως φαίνεται, με το επεισόδιο να σταματά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αδιανόητα πράγματα, από έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου και δημόσιο πρόσωπο, έναν άνθρωπο με αξίωμα που… κηρύττει υπέρ του δικαίου και το σωστού… Άραγε είναι σωστή αυτή η συμπεριφορά; Δείτε και κρίνετε:

Διαβάστε επίσης