Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για αυτό ο Μπέος πλακώθηκε με τον μοτοσικλετιστή (video)

Για αυτό ο Μπέος πλακώθηκε με τον μοτοσικλετιστή (video)
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:23

Ασύλληπτο περιστατικό έλαβε χώρα με τον Αχιλλέα Μπέο να χτυπάει έναν μοτοσικλετιστή, στη μέση του δρόμου, μαζί με έναν άλλο άνδρα, ο οποίος ήταν μαζί του. Ο δήμαρχος-πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλου και… διερμηνέας της ομάδας της Μαγνησίας, έδωσε τη δική του εξήγηση για το περιστατικό το οποίο σόκαρε την κοινή γνώμη…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο άτομο, που έφερε κράνος το οποίο δεν έβγαλε ποτέ, ενδεχομένως για να μην αναγνωριστεί, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έκανα τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις για τη μητέρα τους και βλέπουν συγγενικά τους πρόσωπα (εν προκειμένω τον αδελφό μου) να δέχονται επίθεση και να απειλούνται. Κάτι που ξεκάθαρα προκύπτει και από το βίντεο που κυκλοφορεί.

Για όσους σπεύδουν να αποδώσουν χαρακτηρισμούς και να επικρίνουν τη στάση μου μια μόνη απάντηση. Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Με γνησιότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Γι αυτό και είναι τόσο αποδεκτός και αγαπητός. Όλα τα άλλα είναι σκοπιμότητες για απλή… κατανάλωση και δεν με αγγίζουν.

«Γνησιότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια», το ξύλο στον μοτοσικλετιστή…

Θυμηθείτε:

Διαβάστε επίσης