Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίζει εναντίον του Ολυμπιακού και πάει στον ΠΑΟΚ, ο Φερνάντες του Βόλου

Παίζει εναντίον του Ολυμπιακού και πάει στον ΠΑΟΚ, ο Φερνάντες του Βόλου
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:39

Αντίστροφη μέτρηση και στο «στρατόπεδο» του Βόλου, για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Η ομάδα της Μαγνησίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και έρχεται στον Ναό, για την τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Με στόχο φυσικά το να προσπαθήσει να «φρενάρει» τον Ολυμπιακό προς τοι 48ο.

Όπως ενημέρωσε ο ΝΠΣ Βόλος, η αποστολή απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές και σε αυτούς είναι και ο Πάολο Φερνάντες. Ο οποίος όπως όλα δείχνουν, παίζει με τον Ολυμπιακό και πάει… ΠΑΟΚ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά:

Είκοσι δύο ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (Κυριακή, 18.30, Γ. Καραϊσκάκης).

Αυτοί είναι οι εξής: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Τάχατος, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Λυμπεράκης, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Τσέλιος, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντεζ Βίκτορ, Μπατόκιο, Οζέγκοβιτς, Σταμένκοβιτς

Διαβάστε επίσης