Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νικάς και ρίχνεις «χαστούκι» στην «εξυγίανση»

Νικάς και ρίχνεις «χαστούκι» στην «εξυγίανση»
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:43

Δεν σταματάμε. Δεν υπάρχει χαλάρωση, ξεκούραση, δεν υπάρχει ηρεμία. Υπάρχει μόνο εγρήγορση! Απέναντι σε ένα ολόκληρο «σύστημα» και απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να είναι σε εγρήγορση! Ολυμπιακός-Βόλος στις 18:30 στο γήπεδο Καραϊσκάκη και όλα είναι Σούπερ Λιγκ, νίκη και τρίποντο. Τίποτε άλλο δεν έχει σημασία τώρα. Τίποτε άλλο δεν μετράει. Τίποτα δεν είναι πιο σπουδαίο, αυτή τη στιγμή, από το να νικήσει ο Ολυμπιακός. Να νικήσει και να ρίξει ένα ηχηρό «χαστούκι» στην «εξυγίανση». Και στους… φίλους της.

Απέναντι στην ομάδα του Αχιλλέα Μπέου, ο Θρύλος έχει σαφή αποστολή και δεν πρέπει επ’ ουδενί να παρεκκλίνει. Η ομάδα οφείλει να πάει στη διακοπή για το Μουντιάλ πρώτη και ει δυνατόν με διαφορά. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τότε πρέπει να έχει πάρει τα ντέρμπι του, αλλά και όλα τα μικρότερα ματς, όπως το σημερινό. Μικρότερα, αλλά όχι λιγότερο σημαντικά, αφού στο φινάλε είναι αυτά που μπορεί να κρίνουν το πρωτάθλημα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Απέναντι σε ομάδες όπως ο Βόλος, οι οποίες «σκίζονται» για να «φρενάρουν» τον Ολυμπιακό, εκείνος οφείλει να «σκίζεται» περισσότερο. Έχει αποδειχθεί ότι ματς όπως το σημερινό δεν σηκώνουν ύφος… μπλαζέ. Αλλά σηκώνουν μόνο απόλυτη συγκέντρωση σε αυτά και σοβαρή προσπάθεια να κερδηθούν.

Ραντεβού στις 18:30 για το ματς. Πάμε!

Διαβάστε επίσης