Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Μπόουλερ βασικό! Αυτά θα είναι τα άκρα του Ολυμπιακού απόψε

Με Μπόουλερ βασικό! Αυτά θα είναι τα άκρα του Ολυμπιακού απόψε
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:23

Είπαμε ότι όσο περνά η μέρα, θα αναλύσουμε την ενδεκάδα του Θρύλου για το αποψινό ματς με τον Βόλο. Ο Θρύλος υποδέχεται την ομάδα της Μαγνησίας στις 18:30 και θέλει φυσικά να πάρει μια πολύτιμη νίκη, στην προσπάθεια που κάνει, για να προχωρήσει με σταθερά βήματα, προς το 48ο. Απέναντι στον Βόλο, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παίξει αρκετά επιθετικά και να κοιτάξει το πως θα βρει γκολ που θα του δώσουν το δικαίωμα να ελέγξει το παιχνίδι και να το κάνει δικό του. Και όπως αναφέραμε, ο Κορμπεράν θα κάνει φρεσκάρισμα. Είπαμε, θα έχουμε αλλαγές και θα δούμε «φρέσκα» πρόσωπα, στο ματς με τον Βόλο. Πάμε να δούμε λίγο αναλυτικά…

Ειδικά σε ό,τι αφορά τα άκρα, είδαμε την περασμένη Πέμπτη, στη Ναντ, τον Τζος Μπόουλερ να μπαίνει στο παιχνίδι ως αλλαγή. Δεν πήρε πολύ την μπάλα στα πόδια του, αλλά όταν την πήρε, έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία. Πολύ νωρίς για να κριθεί, θετικά ή αρνητικά και σήμερα αναμένεται να τον δούμε περισσότερο. Αυτό γιατί όλα δείχνουν ότι ο Κορμπεράν θα τον βάλει βασικό, απέναντι στον Βόλο. Στο ένα άκρο.

Στο άλλο αναμένεται, λογικά, να είναι ο Ντε Λα Φουέντε. Ο Αμερικανός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League και έτσι μπορεί να χρησιμεύει πολύ περισσότερο, ως λύση στο πρωτάθλημα. Είτε βασικός, είτε αλλαγή. Σήμερα αναμένεται να τον δούμε στο άλλο άκρο της επίθεσης.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης