Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό το αίσχος δεν μπορεί να συνεχιστεί

Αυτό το αίσχος δεν μπορεί να συνεχιστεί
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:41

Ξεχείλισε ξανά χθες το ποτήρι. Ξανά. Για τα έχουμε πει. Η «εξυγίανση» δεν παίρνει… ρεπό. Δρα διαρκώς, ασταμάτητα. Και πάντα προσπαθεί να φράξει τον δρόμο του Ολυμπιακού. Άλλες φορές αποτυγχάνει, άλλες φορές επιτυγχάνει. Το πέτυχε και στην Τρίπολη, το πέτυχε και στον Ναό με τον Βόλο… Όπου ήρθε να παίξει… Βόλο. Προσοχή. Δεν λέει κανείς να παίξει Ολυμπιακό. 50-50. Δεν μπορούν; Σπίτια τους. Δεν θέλουν; ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ! Μόνο ξένοι! ΜΟΝΟΙ ΞΕΝΟΙ και ποτέ ξανά εργαλεία της «εξυγίανσης» στον δρόμο του Ολυμπιακού.

Ναι, η ομάδα παλεύει με τα δικά της εσωτερικά θέματα. Προσπαθεί να βρει ρυθμό. Προσπαθεί να βγάλει στο γήπεδο «χημεία», αυτοματισμούς. Άλλοτε της βγαίνουν, άλλοτε όχι. Αλλά δεν γίνεται σε αυτή την προσπάθεια να έχει πάντα απέναντί της τα εργαλεία του «συστήματος» να κάνουν… αγώνα για να φρενάρουν αυτή την προσπάθεια. Είναι σαν αυτοκίνητο από σέρβις που κάποιος μονίμως σηκώνει το χειρόφρενο και δεν το αφήνει να… πάει!

Δεν γίνεται τα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού να γίνονται… κίτρινες για τους «ερυθρόλευκους». Δεν γίνεται οι κίτρινες στους αντιπάλους να… πνίγονται, μετά από μαρκαρίσματα εμφανώς αντιαθλητικά. Δεν γίνεται τα πέναλτι που θα έπρεπε να δοθούν με γυμνό μάτι υπέρ του Ολυμπιακού να μην πηγαίνουν καν στο VAR και αν πηγαίνουν να… σφυρίζουν εκεί αδιάφορα… Υπάρχει πλάνο. Σχέδιο. Είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό και πλέον δεν κρύβονται…

Αυτό το αίσχος δεν μπορεί να συνεχιστεί! Και δεν θα συνεχιστεί! Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να καθίσει με σταυρωμένα χέρια και να αντιμετωπίζει αυτές τις διαιτησίες, οι οποίες εξόφθαλμα έχουν στόχευση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης