Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ρεπορτάζ του MEGA για τους αντιπάλους του Θρύλου στο Europa League! (video)

Το ρεπορτάζ του MEGA για τους αντιπάλους του Θρύλου στο Europa League! (video)
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:29

Η Φράιμπουργκ, που έρχεται στο Καραϊσκάκης την Πέμπτη έμεινε στο 0-0 με την Γκλάντμπαχ, η Νάντ έχασε 3-2 από τη Λοριάν ενώ η Καραμπάγκ κέρδισε 4-3 τη Σαμπάχ.

Στη Γερμανία η Φράιμπουργκ έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος, πριν έρθει στην Αθήνα για τον αγώνα του γιουρόπα λιγκ με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο γήπεδο Καραϊσκάκης. Ηρθε ισόπαλη 0 – 0 με την Γκλάντμπαχ έχοντας πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Φλέκεν .

Στη Γαλλία ήττα 3 – 2 για τη Ναντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λοριάν αν και προηγήθηκε με τον Καναγκό στο 13’ Ο Ουαταρά ισοφάρισε στο 19ο λεπτό και η συνέχεια ήταν δυσμενής για την αντίπαλο του Ολυμπιακού .Ο Κατλιν έκανε το 2-1 για τη Λοριάν στο 60′ και ο Κονέ διεύρυνε το σκορ για τη γηπεδούχο στο 74 . Η Ναντ μείωσε στο τελικό 3-2 με τον Σιμόν στο 85ο λεπτό.

Στο Αζερμπαϊτζάν νίκη 4-3 δια «πυρός και σιδήρου» για την αντίπαλο των ερυθρολεύκων στου ομίλους Καραμπάγκ Στο ματς με τη Σαμπαχ προηγηθηκε με το Κουρνμπαλί στο 29′ ,αλλά μετά από τρία λεπτά ο Απέχ ισοφάρισε 1 – 1 σκορ ημιχρονου.

Στο 51΄ο Καφαρκιλίεφ έφερε ξανά τη γηπεδούχο Καραμπαγκ μπροστα στο σκορ 2-1 όμως και πάλι η Σαμπάχ απάντησε με το γκολ του Μίκελς στο 59′ και στη συνέχεια ανέτρεψε τα δεδομένα με το 3-2 και σκόρερ τον Κασούκ στο 67΄.

Στο 83΄ο Σεϊνταφιέφ με εκτέλεση πεναλτι διαμόρφωσε το 3-3 για την Καραμπαγκ και ο ίδιος παίκτης πέτυχε στις καθυστερήσεις το νικητήριο γκολ για την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης