Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελάει και η ανικανότητα της ΑΕΚ να νικήσει με ξένους διαιτητές!

Γελάει και η ανικανότητα της ΑΕΚ να νικήσει με ξένους διαιτητές!
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:20

Εδώ που τα λέμε, είδηση θα ήταν το να κέρδιζε η ΑΕΚ, με ξένο διαιτητή. ΑΥΤΟ πραγματικά θα ήταν φοβερό και τρομερό και θα συνιστούσε είδηση. Το να χάνει η ΑΕΚ, από οποιονδήποτε αντίπαλο (ο Ολυμπιακός την έχει περάσει… πριονοκορδέλα αγωνιστικά, με ξένους ρέφερι, της έχει πάρει Κύπελλο και γενικά την έχει… υπό) θα ήταν μία είδηση… βόμβα! Αλλά το να διαμαρτύρεται η ΑΕΚ για τους… ξένους ρέφερι που έρχονται εδώ, για να σφυρίξουν και να τους αποκαλεί… «παράγκα του Κλάτενμπεργκ», είναι τουλάχιστον… απολαυστικό. Κωμικό!

Ανακοίνωση-μνημείο της ΑΕΚ για την… παράγκα του Κλάτενμπεργκ, την ώρα που ο Μπένετ έχει μετατρέψει το πρωτάθλημα σε θέατρο σκιών και η ΑΕΚ δεν μπορεί να νικήσει ούτε σε οικογενειακό διπλό, με ξένο ρέφερι…

Για να το πούμε απλά: Διαιτητές όπως οι Μακέλι, Ντελ Θέρο Γκράντε, Μπριχ, Ντίας, Τουρπέν, Γκρίνφελντ, Γιοβάνοβιτς, Βίντσιτς, Κάιπερς (!) οι οποίοι έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια να σφυρίξουν εδώ, είναι σύμφωνα με την ΑΕΚ… παράγκα του Κλάτενμπεργκ. Διαιτητές ελίτ, οι οποίοι παίζουν στην Ευρώπη, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Στο Champions League, σε Euro, Μουντιάλ και πάει λέγοντας…

Έχει και η κωμωδία τα όριά της, δεν νομίζετε;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κίτρινη-ΟΡΙΣΜΟΣ του «σε παίζω κόντρα» (video)

Κίτρινη-ΟΡΙΣΜΟΣ του «σε παίζω κόντρα» (video)

Έλα, εντάξει. Δεν είμαστε και παιδάκια… Ούτε κατεβήκαμε χθες στο αίσχος της «εξυγίανσης». Κίτρινη που ούτε ο ίδιος ο Γιαννάκης δεν θα έδινε, εις βάρος του Μπα, από τον Φωτιά.