Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή η δίψα που δεν σβήνει ποτέ

Αυτή η δίψα που δεν σβήνει ποτέ
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:39

Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του έχουν ένα «δέσιμο» το οποίο αν δεν είσαι ΓΑΥΡΟΣ, δεν μπορείς να καταλάβεις. Δεν μπορείς να αντιληφθείς και δεν μπορείς να κατανοήσεις εύκολα. Μετά από ένα κακό αποτέλεσμα, για το πρωτάθλημα, οι φίλοι του Ολυμπιακού όχι απλώς δεν… γυρνούν την πλάτη στην αγαπημένη τους ομάδα, αλλά είναι εκεί και πιο δυνατοί από ποτέ, στέκονται στο πλευρό της.

Έχουν φύγει ήδη 23.000 εισιτήρια (και βάλε) για το ματς της Πέμπτης και η αλήθεια είναι πως όποιος υπολόγιζε ότι το Καραϊσκάκη θα ήταν… υποτονικό την Πέμπτη, έκανε εξ αρχής λάθος. Δεν ταιριάζει η υποτονικότητα με τον Θρύλο και με τον κόσμου του… Δεν είναι στο αίμα των ΓΑΥΡΩΝ, γιατί αυτό… «βράζει».

Αυτή η δίψα που δεν σβήνει ποτέ, αυτή η αγάπη για την ομάδα, η οποία ποτέ δεν ξεθωριάζει και αντιθέτως γίνεται κάθε μέρα και πιο δυνατή, είναι ο οδηγός για όλους μας. Για τον κόσμο, αλλά και για τον ίδιο τον Σύλλογο. Για τους παίκτες, τον προπονητή, για όλους.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει το βράδυ της Πέμπτης να πάρει μία καλή νίκη, η οποία θα τον βοηθήσει να ανεβάσει την ψυχολογία του και να πάρει ώθηση, για τη δύσκολη συνέχεια. Και στο πλευρό του θα έχει πάλι τους καλύτερους του κόσμου…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης