Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα για τη Φράιμπουργκ θα κριθεί σήμερα

Η ενδεκάδα για τη Φράιμπουργκ θα κριθεί σήμερα
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:57

Απέναντι στη Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός θα ψάξει τη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση, ως πρώτος. Κόντρα στη γερμανική ομάδα, ο Θρύλος ξέρει ότι θα έχει δύσκολο έργο. Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει ξανά προβλήματα απουσιών και δυσκολία στο να καταρτίσει την ενδεκάδα την οποία ιδανικά θα ήθελε να παρατάξει, στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Προβλήματα τα οποία αναμένεται κατά τη σημερινή ημέρα να ξεκαθαρίσουν αν και κατά πόσον θα μπορούν να ξεπεραστούν και ο Ισπανός να δουλέψει καλύτερα, μία ημέρα πριν το ματς.

Σήμερα (14/9) κρίνεται η ενδεκάδα του αγώνα με τη γερμανική ομάδα, στο Καραϊσκάκη. Ο Ίνμπομ Χουάνγκ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις οι οποίες τον άφησαν εκτός από τα ματς με τη Ναντ και τον Βόλο. Ο Κώστας Μανωλάς έχει επίσης ενοχλήσεις από το ματς με τη Ναντ, ενώ και οι Βρσάλικο και Γκάρι, αν και έπαιξαν, έδειξαν ότι δεν είναι στο 100%. Αυτό βέβαια είναι το λιγότερο, σε σχέση με τα άλλα προβλήματα του Κορμπεράν.

Η τελευταία ημέρα δουλειάς, η σημερινή, θα κρίνει εντέλει και την 11άδα του αγώνα, αφού ο Κορμπεράν θα έχει την τελική εικόνα για όλους τους παίκτες του. Διαθέσιμους και μη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αυτή η δίψα που δεν σβήνει ποτέ

Αυτή η δίψα που δεν σβήνει ποτέ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στέλνει μήνυμα στήριξης στην ομάδα, γεμίζει ξανά το Καραϊσκάκη με τη Φράιμπουργκ και ωθεί τους πρωταθλητές στη νίκη.