Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια πολλά στον «βράχο» του Θρύλου (video)

Χρόνια πολλά στον «βράχο» του Θρύλου (video)
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:14

Ο Ολυμπιακός ευτυχεί να έχει στις τάξεις του -μεταξύ άλλων- έναν εξαιρετικό, ταλαντούχο στόπερ, ο οποίος έχει «δεθεί» πάρα πολύ με την ομάδα. Ο οποίος είναι, πλέον, ένας από εμάς. Ο λόγος για τον Παπέ Σισέ, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του και γιορτάζει! Μαζί του γιορτάζει και όλη η οικογένεια του Θρύλου, η οποία του εύχεται τα καλύτερα. Και πάνω από όλα υγεία, δύναμη και τίτλους με τον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Σισέ δίνει σε κάθε αγώνα τον καλύτερο εαυτό του και τιμά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι πολλές οι φορές, κατά τις οποίες έχει πανηγυρίσει αγκαλιά με τον κόσμο του Θρύλου. Τίτλους, προκρίσεις, νίκες, μεγάλες διακρίσεις… Και η αγάπη του για την ομάδα την οποία εκπροσωπεί, ολοένα και μεγαλώνει.

Ο Ολυμπιακός του έστειλε μέσω social media ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα γενέθλια. Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Αυτή η δίψα που δεν σβήνει ποτέ

Αυτή η δίψα που δεν σβήνει ποτέ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στέλνει μήνυμα στήριξης στην ομάδα, γεμίζει ξανά το Καραϊσκάκη με τη Φράιμπουργκ και ωθεί τους πρωταθλητές στη νίκη.