Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Προφορική συμφωνία Ολυμπιακού για Χάμες, σήμερα στην Ελλάδα ο παίκτης»! (photo)

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Προφορική συμφωνία Ολυμπιακού για Χάμες, σήμερα στην Ελλάδα ο παίκτης»! (photo)
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:48

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει κερδίσει με τα χρόνια την εγκυρότητά του, στο ρεπορτάζ. Και όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι ο Χάμες Ροντρίγκες ντύνεται στα ερυθρόλευκα, δεν μπορεί παρά αυτό να σκορπίζει ενθουσιασμό στις τάξεις των ΓΑΥΡΩΝ! Σκάει η ΒΟΜΒΑ! Ολοένα και πιο έντονα ακούγεται ότι ο Θρύλος ΕΚΛΕΙΣΕ τον παικταρά και τον περιμένει στην Ελλάδα! Δείτε τι γράφει ο πασίγνωστος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, για το θέμα.

«Ο Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό. Το deal έτοιμο να ολοκληρωθεί! Πηγές μου είπαν ότι ο Κολομβιανός θα πετάξει σήμερα για την Ελλάδα. Είναι προγραμματισμένα τα ιατρικά και υπάρχει προφορική συμφωνία για δανεισμό του παίκτη», έγραψε στο Twitter ο πασίγνωστος και έγκυρος δημοσιογράφος και το ενδιαφέρον φουντώνει!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως έγινε γνωστό από Ελλάδα, αλλά όχι επισήμως από τον Ολυμπιακό, από ώρα σε ώρα αναμένονται τα ευχάριστα για τον σπουδαίο Κολομβιανό σούπερ σταρ, η άφιξη του οποίου στην Ελλάδα θα είναι άλλη μια ΒΟΜΒΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο ευρωπαϊκό μεταγραφικό στερέωμα…

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Πάντα ψηλά το θέμα Κασάμι

Πάντα ψηλά το θέμα Κασάμι

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να τελειώσει και αυτή τη μεταγραφή και να προσθέσει τον Ελβετό άσο στη… φαρέτρα του Κορμπεράν.