Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εικόνα του Μαρσέλο στον Ναό δεδομένα έπαιξε ρόλο στο «ναι» του Χάμες!

Η εικόνα του Μαρσέλο στον Ναό δεδομένα έπαιξε ρόλο στο «ναι» του Χάμες!
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:19

Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε… Δεν υπάρχουν αυτά που κάνει ο Μαρινάκης, για τον Ολυμπιακό του… Δεν υπάρχουν αυτά τα οποία ζήσαμε, ζούμε και όπως φαίνεται θα συνεχίσουμε να ζούμε! Και όπως φαίνεται, το ένα είναι στενά συνδεδεμένο με το άλλο… Μιλάμε για μια… αλυσίδα! Και εν προκειμένω, ο ένας κρίκος φαίνεται ότι είναι ο Μαρσέλο και ο άλλος, ο Χάμες Ροντρίγκες!

Εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός παρακολουθούσε την υπόθεση και φυσικά οι καλές σχέσεις του Θρύλου με τον Μέντες έπαιξαν ρόλο… Αλλά δεν είναι το μόνο που έπαιξε ρόλο. Είναι σαφές: Η εικόνα του Μαρσέλο στον Ναό δεδομένα έπαιξε ρόλο στο «ναι» του Χάμες!

Μια εικόνα η οποία έκανε τον γύρο του κόσμου. Δεδομένα η μεταγραφή του Μαρσέλο εδώ λειτούργησε θετικά για την υπόθεση έλευσης του τεράστιου Κολομβιανού σούπερ σταρ! Μια εικόνα ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ για κάθε ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναζητά μια νέα πρόκληση στην Ευρώπη. Με τη δυνατότητα να δουλέψει σε υψηλό επίπεδο, να κάνει πρωταθλητισμό και να παίξει στο Europa League! Να διεκδικήσει μια εξαιρετική παρουσία ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δηλαδή.

Είναι δεδομένο ότι ο Χάμες μίλησε με τον Μαρσέλο. Δύο Champions League σήκωσαν μαζί, στη Ρεάλ… Συνυπήρξαν στη «βασίλισσα»… Δεν μπορεί ο Χάμες να μη… σήκωσε το τηλέφωνο. Βλέποντας τον Μαρσέλο δίπλα στον Μαρινάκη και μπροστά σε σχεδόν ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη, στην παρουσίασή του, δεδομένα είπε… «ψήνομαι»!!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης