Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτός με Φράιμπουργκ (και) ο Βαλμπουενά

Εκτός με Φράιμπουργκ (και) ο Βαλμπουενά
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:30

Εκτός και ο Ίνμπομ Χουάνγκ, εκτός και ο Ματιέ Βαλμπουενά από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκης.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει έναν μυϊκό τραυματισμό και είναι εκτός πλάνων. Δεν είναι κάτι σοβαρό, πάντως. Το θέμα επιβεβαίωσε και ο Κάρλος Κορμπεράν... «Ο Βαλμπουενά έχει έναν μυϊκό τραυματισμό, όχι σοβαρό, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος.

Είναι αλήθεια ότι όταν ήρθα στην ομάδα υπήρχαν προβλήματα μυϊκών τραυματισμών. Προσπαθήσαμε μέσα από τη δουλειά, να τα μειώσουμε. Είναι σαφές πως η περίοδος της προετοιμασίας είναι πολύ σημαντική και επηρεάζει την έναρξη της περιόδου… Έτσι μπορεί να ασχοληθώ μόνο με πράγματα που μπορώ να ελέγξω. Από την άφιξή μου και μετά. Να μειώσουμε τους τραυματισμούς αυτούς και το έχουμε καταφέρει. Είναι σημαντικό για έναν παίκτη που αλλάζει προπονητή, να το ζει αυτό και να είναι σε θέση να αποδίδει. Είναι τελείως διαφορετική η κατάσταση όταν έχει δύο ματς σε μία εβδομάδα. Είναι άλλο το πρόγραμμα και όλα πρέπει να γίνουν τελείως διαφορετικά. Το πιο όμορφο είναι να βρίσκεσαι σε δύο διοργανώσεις και να έχεις περισσότερα παιχνίδια. Αυτό θέλουμε και έτσι προσπαθούμε να δουλεύουμε».

Διαβάστε επίσης