Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα Χάμες Ροντρίγκες για τον Θρύλο! (photo)

Ημέρα Χάμες Ροντρίγκες για τον Θρύλο! (photo)
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:39

Δεν προλαβαίνει να ασχολείται με τα μεταγραφικά του Θρύλου, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Είναι γνωστό ότι ο δημοσιογράφος ασχολείται μόνο με μεγάλες ομάδες και με σημαντικά θέματα, τα οποία όπως διαρκώς αποδεικνύει… τα «έχει». Ο Ρομάνο ασχολείται εκτενώς από χθες με το θέμα «Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό» και έτσι επιβεβαιώνει με όσα λέει, αυτά που «βγαίνουν» και από εδώ, από Ελλάδα. Ότι σήμερα είναι ημέρα ανακοινώσεων, για τον τεράστιο Χάμες Ροντρίγκες και πως ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει άλλη μια παγκόσμια μεταγραφή, η οποία κάνει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη…

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι από χθες στην Ελλάδα. Πέρασε από ιατρικά και εργομετρικά, τη γνωστή διαδικασία. Με αποτέλεσμα πλέον να είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο, το οποίο ο Ολυμπιακός του προσφέρει, για έναν χρόνο ως δανεικός από την Αλ Ραγιάν, με οψιόν αγοράς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Θα έλεγε κανείς ότι η συγκεκριμένη υπόθεση «κλέβει» σήμερα την παράσταση και έρχεται σαν… κερασάκι στην τούρτα ενός πραγματικά γεμάτου μεταγραφικού καλοκαιριού. Ο Χάμες ανακοινώνεται και πιάνει άμεσα δουλειά, για να «μπει» στην ομάδα και να δείξει τι ξέρει να κάνει, πάνω στο χορτάρι…

Δεν τελειώνει όμως εκεί το πράγμα, αφού έχουμε και την άφιξη του Σεντρίκ Μακαμπού και ο Ρομάνο λέει πως… έπεται συνέχεια.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης