Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φινάλε ακόμη και με τέσσερα χτυπήματα, μέχρι το βράδυ!

Φινάλε ακόμη και με τέσσερα χτυπήματα, μέχρι το βράδυ!
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:29

Χάμες Ροντρίγκες. Σεντρίκ Μπακαμπού. Παϊτίμ Κασάμι και… κάτι ακόμα! Είπαμε, από το πρωί. Ο παικταράς Χάμες Ροντρίγκες υπογράφει και ανακοινώνεται, ως ποδοσφαιριστής του Θρύλου και… έπεται και συνέχεια!

Ο Μπακαμπού είναι από σήμερα κιόλας στη χώρα μας και προχωρά επίσης τα διαδικαστικά της μεταγραφής του. Αυτή είναι άλλη μια μεταγραφή, η οποία αναμένεται να κλείσει. Και επίσης δεν σταματά εκεί ο Θρύλος. Αναμένεται να έχουμε και άλλα… πιάτα στο μενού!

Σας είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες ότι ο Θρύλος θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός μέσος αναμένεται να επιστρέψει εδώ όπου έζησε μεγάλες στιγμές, με τον Ολυμπιακό. Όχι φυσικά για να καλύψει το «6», όπως έχουμε πει, αλλά για πιο μπροστά, για τη θέση του. Για να δίνει λύσεις στον άξονα, σε έναν πραγματικό… Γολγοθά από παιχνίδια, τα οποία έχει μπροστά του όλη τη σεζόν, ο Ολυμπιακός.

Και όμως, αν νομίζει κανείς ότι εκεί… τελειώσαμε, ίσως κάνει και λάθος. Γιατί όπως όλα δείχνουν θα έχει και… γλυκό! Και όπως όλα δείχνουν, αν και εφόσον γίνει και τέταρτο χτύπημα, αυτό αναμένεται να είναι με καθαρό «κόφτη». Με «εξάρι»!

Θα έχει ενδιαφέρον απόψε. Και θα είναι μια μεγάλη βραδιά… Μείνετε συντονισμένοι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Νέα πρόκληση κατά του Ολυμπιακού!

Νέα πρόκληση κατά του Ολυμπιακού!

Ενώ η ΕΠΟ... έθαψε την ανακοίνωση της ΑΕΚ για να μην καθίσει στο σκαμνί ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός