Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατό βίντεο της Φράιμπουργκ-οδηγός για τον Πειραιά και το Καραϊσκάκη

Δυνατό βίντεο της Φράιμπουργκ-οδηγός για τον Πειραιά και το Καραϊσκάκη
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:40

Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα 90 λεπτά του αγώνα. Αν και… αυτά είναι τα καθοριστικά. Είναι και όλα τα γύρω-γύρω. Το ταξίδι, η άφιξη στην πόλη του αντιπάλου, οι βόλτες, η ατμόσφαιρα, το γήπεδο. Εν προκειμένω στον Πειραιά είναι και ο ελληνικός ήλιος, η ζέστη, η ομορφιά της Μεσογείου… Όλα αυτά ζουν και θα ζήσουν οι Γερμανοί εδώ, πέρα από τα 90+ λεπτά του ματς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φράιμπουργκ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, απόψε το βράδυ στις 19:45 και στόχος του είναι φυσικά να τη νικήσει. Και οι Γερμανοί βεβαίως, έρχονται με τον ίδιο στόχο, στον Πειραιά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η Φράιμπουργκ, μάλιστα, έντυσε μια Πειραιώτισα στα χρώματά της και της ζήτησε να παρουσιάσει την πόλη του Θρύλου. Αναφορές στη θάλασσα, στο λιμάνι, στο τι μπορεί κανείς να κάνει και να απολαύσει εδώ, την κουζίνα, τους ανθρώπους. Αλλά και φυσικά, το υπέροχο γήπεδο Καραϊσκάκη…

Δείτε το βίντεο, στα Γερμανικά βεβαίως…

Διαβάστε επίσης