Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα τα καρπούζια στη μασχάλη, ο Ολυμπιακός είσαι

Όλα τα καρπούζια στη μασχάλη, ο Ολυμπιακός είσαι
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:55

Ο καθένας τη δουλειά του και το μετερίζι του. Δεν είναι όλοι για όλα, μέσα στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Κορμπεράν και οι παίκτες απόψε είναι για νίκη επί της Φράιμπουργκ. Η Διοίκηση είναι για να τελειώσει τις μεταγραφές Χάμες και Μπακαμπού και ο κόσμος για να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθειά της στο γήπεδο, να πάρει το τρίποντο, απέναντι στους Γερμανούς…

Όλα ταυτοχρόνως θα τα κάνει ο Θρύλος. Ιεραρχεί και προχωρά. Και ο καθένας μέσα στον Σύλλογο κάνει τη δουλειά του, για το καλό της ομάδας. Ο προπονητής και οι παίκτες στο αγωνιστικό, οι άνθρωποι της Διοίκησης στις μεταγραφές και στις αφίξεις και ο κόσμος στην εξέδρα, να κάνει το Καραϊσκάκη… καμίνι!

Και μεταγραφάρες και παιχταράδες και αγώνα. Και νίκη και ανακοινώσεις και όλα μαζί! Το μέγεθος του Θρύλου επιτρέπει να τα φέρνει όλα σε πέρας. Δεν χρειάζεται να περιμένει ή να πάει το ένα ή το άλλο, πιο πίσω… Και νίκη και Χάμες και Μπακαμπού και… ό,τι άλλο προκύψει. Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα κινείται σε άλλο επίπεδο και ξέρει πως να χειρίζεται όλες τις υποθέσεις μαζί και να κάνει τον κόσμο του υπερήφανο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης