Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραπαπάς: «Απόψε ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ στο γήπεδο! 19:00 όλοι μέσα!» (photo)

Καραπαπάς: «Απόψε ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ στο γήπεδο! 19:00 όλοι μέσα!» (photo)
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:48

Με τον Ολυμπιακό να προαναγγέλλει τη μεταγραφή-ΒΟΜΒΑ του Χάμες Ροντρίγκες, με το «10» στη φανέλα και το «ΦΟΡΤΩΝΕΙ…» από πάνω, όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο εκεί! Ο Θρύλος έφερε στην Ελλάδα και ντύνει στα «ερυθρόλευκα» ακόμη έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί! Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, πάμε για ανακοίνωση… ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! Κάτι σαν ένα τεράστιο… μπόνους για τους ΓΑΥΡΟΥΣ οι οποίοι θα κατακλύσουν απόψε τον Ναό για το ματς με τη Φράιμπουργκ! «Απόψε ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ στο γήπεδο! 19:00 όλοι μέσα!», έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς στα social media!!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού έδωσε… στίγμα, γιατί η βραδιά απόψε είναι ΜΕΓΑΛΗ! Και σε συνδυασμό με το… teaser της ΠΑΕ για τη μεταγραφή-ΒΟΜΒΑ του Χάμες, αναμένουμε το γήπεδο να είναι από νωρίς ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ! Καθώς όλοι θα περιμένουμε την ανακοίνωση άλλης μιας παγκόσμιας μεταγραφής, στον ΘΡΥΛΟ!

Δείτε:

Διαβάστε επίσης