Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την εικόνα στη σουίτα και την εικόνα στην εξέδρα πάμε

Με την εικόνα στη σουίτα και την εικόνα στην εξέδρα πάμε
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:02

Μαρσέλο και Χάμες μαζί, δίπλα-δίπλα στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη, έδωσαν στον κόσμο του Ολυμπιακού μια εικόνα από τα προσεχώς. Η ομάδα στο γήπεδο είχε άλλο ένα κακό βράδυ, βγάζοντας ξανά μια εικόνα την οποία δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, ως Ολυμπιακός. Ωστόσο η εικόνα στη σουίτα είναι -και πρέπει να είναι- ο οδηγός μας. Εικόνα από τα προσεχώς, με ποιότητα, ουσία και εντυπώσεις.

Χάμες και Μαρσέλο «υπόσχονται» ποιότητα στα ύψη. Ουσία, αφού μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να γίνει καλύτερη και άρα να παίρνει τα αποτελέσματα τα οποία θέλει, επομένως και να πετυχαίνει τους στόχους τους οποίους θέτει. Αλλά και εντυπώσεις, αφού με τους δύο παικταράδες στο γήπεδο (συν τα νέα πρόσωπα συνολικά, τα οποία ο Θρύλος έφερε με μεταγραφή, όπως οι Μπακαμπού, Μπιέλ, Μπόουλερ, Σαμασέκου και πάει λέγοντας), μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να είναι πολύ πιο όμορφος στο μάτι.

Με την εικόνα στη σουίτα πάμε. Αυτή μας οδηγεί. Και με την εικόνα στην εξέδρα. Με έναν πύρινο κόσμο να τα δίνει όλα για την ομάδα. Έτσι θα πορευτούμε. Και στο προσεχές διάστημα θα περιμένουμε να δούμε τον Ολυμπιακό, όπως τον ξέρουμε και τον έχουμε μάθει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης