Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάμες: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» (photo)

Χάμες: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» (photo)
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:57

Είναι εδώ. Ανακοινώθηκε, πήρε γεύση από Ναό και είναι ήδη ένας από εμάς… Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι κομμάτι της ομάδας του Ολυμπιακού και έτοιμος για τη νέα μεγάλη πρόκληση, την οποία έχει μπροστά του, με τον πρωταθλητή Ελλάδας. Με τον… μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας, για να το πούμε πιο σωστά.

Ο τεράστιος Κολομβιανός έχει μπει ήδη στο κλίμα… Δεν το κρύβει. Και με ανάρτησή του ευχαρίστησε τον λαό του Θρύλου, για την υποδοχή την οποία του επιφύλαξε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, το βράδυ της Πέμπτης. Εκεί όπου παρουσιάστηκε στους ΓΑΥΡΟΥΣ, μέσα από τη σουίτα του Προέδρου του Ολυμπιακού…

Ο σπουδαίος Χάμες είναι κομμάτι της ομάδας ήδη… Είναι κομμάτι του Θρύλου. «Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για αυτή την υπέροχη υποδοχή. Πάμε! Πάμε!», έγραψε ο τεράστιος Κολομβιανός, ο οποίος πρόσθεσε… Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Και όταν το λέει εκείνος αποκτά, ή ο Μαρσέλο… αποκτά άλλη διάσταση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης