Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατό μήνυμα Θρύλου, έκανε μέλος του τον φίλαθλο από την Κορέα (photo)

Δυνατό μήνυμα Θρύλου, έκανε μέλος του τον φίλαθλο από την Κορέα (photo)
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:07

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μία υπέροχη κίνηση, δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπό της. Έκανε μέλος της τον φίλαθλο από την Κορέα, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής σε ένα αρνητικό περιστατικό πριν τον αγώνα με τη Φράιμπουργκ. Και του δίνει τη δυνατότητα, παράλληλα, να βρίσκεται όποτε θέλει στον Ναό, στηρίζοντάς τον έμπρακτα, μετά το ατυχές περιστατικό της Πέμπτης.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει κάθε μορφή βίας, με αφορμή μία χαρά ζωής, όπως θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο. Είναι αυτονόητο ότι δεν θα έχουν θέση στο γήπεδό μας αυτοί που προκαλούν βία και διαμορφώνουν κάκιστη εικόνα για τον Σύλλογο σε διεθνή μέσα. Ο άτυχος φίλαθλος από την Κορέα, που δέχτηκε επίθεση σε δρόμο και σε αρκετή απόσταση από το γήπεδό μας, σήμερα εγγράφεται μέλος στα μητρώα του Συλλόγου και η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα του παραχωρήσει ένα εισιτήριο διαρκείας για να βρίσκεται όποτε θελήσει στο ‘Γεώργιος Καραϊσκάκης’», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θρύλος.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης