Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαντί Καμαρά: «Ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικούς οπαδούς, όπως και η Ρόμα»

Μαντί Καμαρά: «Ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικούς οπαδούς, όπως και η Ρόμα»
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:07

Στην παρουσίαση του Μαντί Καμαρά προχώρησε σήμερα η Ρόμα, με τον μέσο του Ολυμπιακού (παίζει δανεικός) να μιλάει για τον κόσμο και τον Μουρίνιο αλλά και για τα καλά λόγια που του είπε ο Κώστας Μανωλάς. «Πολλές ομάδες μου έκαναν πρόταση και δεν ήμουν σίγουρος τι να κάνω. Όταν όμως εμφανίστηκε η Ρόμα δεν είχα αμφιβολία. Μίλησα με τον Μουρίνιο που μου εξήγησε το πρότζεκτ και αμέσως επέλεξα να έρθω εδώ. Είμαι περήφανος που εργάζομαι για έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Θέλω να μείνω για αρκετό καιρό, θα ήταν το όνειρό μου και θέλω να δουλέψω για να τα καταφέρω. Το να μοιράζομαι τα αποδυτήρια με παίκτες όπως ο Μάτιτς, ο Κριστάντε, ο Πελεγκρίνι ή ο Βαϊνάλντουμ, με τους οποίος έπαιζε στο PlayStation, με κάνει να νιώθω υπερήφανος».

Για τη συζήτηση που είχε με τον Κώστα Μανωλά: «Ναι, μίλησα με τον Μανωλά, μετά τη συμφωνία με τη Ρόμα. Μου είπε πολλά καλά λόγια για να την ομάδα, πόσο εξαιρετικό κλαμπ είναι και την ζεστασιά που θα βρω εδώ. Ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικούς οπαδούς, όπως και η Ρόμα».

*Η φωτογραφία είναι από το βίντεο της παρουσίας του Μαντί Καμαρά στον επίσημο λογαριασμό της Ρόμα στο Facebook.

Διαβάστε επίσης