Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και ο Πάρντο ώθησε τον Χάμες να πει το «ναι»

Και ο Πάρντο ώθησε τον Χάμες να πει το «ναι»
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:27

Το μόνο λογικό για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος συζητά να πάρει μεταγραφή σε μία ομάδα, είναι να «ψαχτεί» και να πάρει πληροφορίες για εκείνη. Έτσι και ο Χάμες, αν και γνώριζε τι εστί Ολυμπιακός, ρώτησε περαιτέρω πληροφορίες. Πληροφορίες εκ των έσω, αν θέλετε. Ποιος του τις παρείχε; Ο Φελίπε Πάρντο. Ο συμπατριώτης του έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα του Θρύλου και ξέρει…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Ναι μιλήσαμε. Με ρώτησε πώς είναι η Αθήνα. Νόμιζα πως θα πήγαινε διακοπές, αλλά δεν το ήξερα ότι θα πάει στον Ολυμπιακό. Του είπα ότι η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα και θα το απολαύσει. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει τραυματισμούς και αδράξει την ευκαιρία για να παίξει στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Του εύχομαι επιτυχία και να δείξει το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει. Είναι πιο ώριμος και αφοσιωμένος στο άθλημα».

Πως χαρακτήρισε όμως τον Ολυμπιακό, ο Πάρντο, μιλώντας στον Χάμες; «Είναι σαν τη Ρεάλ, την Μπάγερν, τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημά του. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτή που βλέπει ο κόσμος. Πολλές ομάδες που αντιμετωπίζει κρύβονται, δεν κάνουν επιθέσεις».

Λογικό, όποιος έχει περάσει από εδώ ξέρει τι εστί να παίζεις με τα ερυθρόλευκα… Και ξέρει τι σημαίνει Θρύλος…

Διαβάστε επίσης