Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άμεση αντίδραση του Ολυμπιακού με τον Νοτιοκορεάτη, δείχνει το μέγεθος του Συλλόγου

Άμεση αντίδραση του Ολυμπιακού με τον Νοτιοκορεάτη, δείχνει το μέγεθος του Συλλόγου
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:44

Ο Ολυμπιακός κατάφερε μέσα σε μία κίνηση, σε λιγότερο από μία μέρα μετά το ατυχές περιστατικό στους δρόμους γύρω από το γήπεδό του, με τον Νοτιοκορεάτη φίλαθλο, να μετατρέψει μια πιθανή δυσφήμιση της χώρας, σε διαφήμιση. Η άμεση αντίδραση της ομάδας του Πειραιά, προς τη σωστή κατεύθυνση και με σεβασμό, με σοβαρότητα και όχι με… φανφάρες και κραυγές, δείχνει το μέγεθος του Συλλόγου.

Πολύ ορθά αντέδρασε ο Ολυμπιακός, για κάτι το οποίο μάλιστα έγινε εκτός γηπέδου. Οδηγός για όλους, το πως ο Θρύλος χειρίστηκε ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, όπως αυτό. Έκανε τον Νοτιοκορεάτη φίλαθλο να καταλάβει ότι μιλάμε για ένα μεμονωμένο περιστατικό και ότι αυτό δεν αντιπροσωπεύει ούτε τη χώρα μας, ούτε το ποδόσφαιρό μας, ούτε τον Ολυμπιακό, φυσικά.

Ο Νοτιοκορεάτης αισθάνθηκε την έμπρακτη στήριξη της ομάδας του Πειραιά, η οποία στάθηκε στο πλευρό του και του έδειξε με γρήγορα αντανακλαστικά ότι είναι κοντά του. Και αυτό θα πρέπει να παραδειγματίσει άπαντες, για το πως αντιμετωπίζονται όλα τα θέματα. Με αμεσότητα, ειλικρίνεια και σαφή στάση. Όχι με… «μα και μου».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης