Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κυβίστηση: Από «πάει για πρωτάθλημα», «ΕΥΚΑΙΡΙΑ να φτιάξει ομάδα για χρόνια»

Κυβίστηση: Από «πάει για πρωτάθλημα», «ΕΥΚΑΙΡΙΑ να φτιάξει ομάδα για χρόνια»
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:17

Έχουν μεγάλη πλάκα. Το λέμε και το ξαναλέμε. Μεγάλη πλάκα. Κάθε καλοκαίρι βγαίνουν και μας παρουσιάζουν ως φαβορί για το πρωτάθλημα ΟΛΟΥΣ εκτός από τον Ολυμπιακό. Δηλαδή τον μόνιμο πρωταθλητή. Αλλά φέτος είπαν να το μαζέψουν λίγο, αρχικά. Δεν μας είπαν ότι είναι φαβορί, όπως πέρσι. Μας είπαν ότι θα το διεκδικήσει. Λογικό. Παραμύθι πουλάνε. Βλέπουν και τον Ολυμπιακό ότι δεν είναι στο 100% και σου λέει «τώρα είναι ευκαιρία να ταΐσουμε αβέρτα σανό». Χαλαρή διάθεση, καλοκαιράκι και πάει λέγοντας… Δώσε ψεύτικη ελπίδα στον κόσμο, να έχει να πορεύεται…

Και σιγά-σιγά ο Ολυμπιακός αρχίζει να φέρνει τον ένα παιχταρά πίσω από τον άλλο. Αρχίζει να φέρνει μεγέθη παικτών τα οποία μόνο εκείνος μπορεί να προσγειώσει στην Ελλάδα… Και αρχίζει στην απέναντι πλευρά η κωλοτούμπα… Κοινό φαινόμενο μεταξύ των αντιπάλων του Ολυμπιακού. Σήμερα μας γράφει γνωστός παραμυθάς σε φόντο πορτοκαλί και πάντοτε αντιολυμπιακό, ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ευκαιρία… Όχι όμως να… πάρει πρωτάθλημα, όπως μας έλεγε η παραμύθα την οποία εκπροσωπεί. Αλλά για να… χτίσει ομάδα για χρόνια.

Μας λέει ο γνωστός αντιολυμπιακός παραμυθάς, ο οποίος κάθε τι Ολυμπιακό το βλέπει στραβό και κάθε τι μη Ολυμπιακό το βλέπει τέλειο, ότι ο Παναθηναϊκός έχει σωστό, ποδοσφαιρικό πρότζεκτ και ότι ο Ολυμπιακός… Μισό λεπτό να δείτε πως το λέει… «ένα πανηγύρι εκατομμυρίων» δίχως καμία λογική. Ναι έτσι το λέει.

Φυσικά. Δεν έχει καμία λογική να φέρνεις στην ομάδα σου Μαρσέλο και Χάμες. Να φέρνεις Μπακαμπού και Σαμασέκου. Να φέρνεις Βρσάλικο και Μπόουλερ. Να φέρνεις Λάιντνερ και Ντε Λα Φουέντε… Όχι. Δεν έχει λογική ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣ για να πάρεις δεδομένη ποιότητα και αξία, αλλά και να φέρνεις ταλέντο, προοπτική και γενικά να ενισχύεις την ομάδα σου με ό,τι καλύτερο έχεις μπροστά σου. Αναρωτιέται ο παραμυθάς, ποιος θα φτιάξει ομάδα για χρόνια και ποιος μιας χρήσης. Άρχισε η κωλοτούμπα, βλέπετε. Μάλλον τελικά ο Παναθηναϊκός… δεν πάει για πρωτάθλημα, τώρα που ο Ολυμπιακός δείχνει σε όλους ξανά ποιος είναι το αφεντικό. Ποδοσφαιρικά. Με μεταγραφάρες. Όχι με Καραντώνηδες και Φωτιάδες και λοιπούς ε; Μην τα ξεχνάμε και αυτά… Πω πω… και είναι ακόμη Σεπτέμβρης… Ξαφνικά το «πάει για πρωτάθλημα» του Παναθηναϊκού έγινε «ΕΥΚΑΙΡΙΑ» να χτίσει ομάδα για χρόνια… Λέτε να έχει σχέση με την άφιξη Χάμες, Μαρσέλο και λοιπών; Μπα ε; Τυχαίο θα είναι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης