Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιτούρμπε: «Πάρα πολύ ισχυρή ομάδα ο Ολυμπιακός, είναι ο πρωταθλητής»

Ιτούρμπε: «Πάρα πολύ ισχυρή ομάδα ο Ολυμπιακός, είναι ο πρωταθλητής»
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:44

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το μεγάλο ματς με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το βράδυ της Κυριακής. Απέναντι στους Θεσσαλονικείς, ο Θρύλος θέλει να κάνει ένα καλό ματς και να νικήσει. Να φύγει από την έδρα του αντιπάλου του με το τρίποντο και με ψυχολογική ανάταση, την οποία αυτό θα φέρει.

Για το ματς και για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Ιτούρμπερ. Με κολακευτικά σχόλια, για την ομάδα του Πειραιά, όπως αναμενόμενο άλλωστε, αφού μιλάει για την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα…

«Αναφορικά τώρα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές του. Είναι μια πάρα πολύ ισχυρή ομάδα, που είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας. Ξέρουμε πως θα έρθουν για να μας δυσκολέψουν τη ζωή, περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ωστόσο εμείς με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς», είπε.

Ξέρει ο έμπειρος παίκτης του Άρη, ότι ποτέ δεν υποτιμούν τον πρωταθλητή…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης