Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφουν Ίνμπομ, Ματιέ, Αγκιμπού! Αυτοί έμειναν εκτός για το ματς της Κυριακής!

Επιστρέφουν Ίνμπομ, Ματιέ, Αγκιμπού! Αυτοί έμειναν εκτός για το ματς της Κυριακής!
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:19

Χωρίς Σισέ, Κούντε, Μπουχαλάκη και Αμπουμπακάρ Καμαρά, πάει ο Θρύλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ! Αλλαγές στην αποστολή αναγκαίες, αφού ο Ολυμπιακός έχει «πλαφόν» στους ξένους που μπορεί να έχει μαζί του, στην αποστολή. Έτσι, ο Κάρλος Κορμπεράν αποφάσισε να προβεί σε διαφοροποιήσεις και φυσικά, βλέποντας και τη φόρμα, στην οποία βρίσκεται ο κάθε ποδοσφαιριστής του, αποφάσισε να αφήσεις τους προαναφερθέντες εκτός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αντιθέτως, πήρε μαζί του ξανά τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος εδώ και 1-2 ματς είναι εκτός πλάνων. Επιστρέφει ο νεαρός Αφρικανός και μένει να φανεί τι μπορεί να κάνει, αν τον Κορμπεράν τον εμπιστευθεί και του δώσει χρόνο συμμετοχής. Επιστρέφουν και οι Ίνμπομ Χουάνγκ και Ματιέ Βαλμπουενά. Σημαντικές μονάδες για τον Θρύλο. Ο Νοτιοκορεάτης ειδικά είναι «βαρόμετρο» στη μεσαία γραμμή του Θρύλο και ως τέτοιο αντιμετωπίζεται.

Αναλυτικά, θυμίζουμε:

Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο.

Διαβάστε επίσης