Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα για το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη ο Θρύλος

Όλα για το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη ο Θρύλος
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:04

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό πέρα από τη νίκη στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη (18/9, 20:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Και είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό, ειδικά μετά τις δύο απώλειες βαθμών απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Βόλο.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του και την κακή εικόνα της περασμένης Πέμπτης απέναντι στην Φράιμπουργκ όταν δεν... μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και στο κλίμα και έδειξε φανερά ανέτοιμος. Και αυτό οφείλει να το αφήσει πίσω. Και να πάρει τη νίκη επί του Άρη. Μία νίκη που θα του δώσει και ανάσα βαθμολογικά αλλά και κυρίως ψυχολογικά, σε μία περίοδο που η ομάδα προσπαθεί να βρει τα πατήματά της.

Είναι αυτονόητο πως ειδικά σε αυτήν την περίεργη κατάσταση που βιώνει ο Ολυμπιακός, θα ήταν το ιδανικό να πάει η ομάδα με ένα μεγάλο παιχνίδι, μία μεγάλη νίκη, στη διακοπή. Για να μπορεί εκεί να δουλέψει με λίγο μεγαλύτερη ηρεμία. Είναι και αυτό μεγάλη υπόθεση. Και αυτήν την ηρεμία δεν την έχει ο Ολυμπιακός από την αρχή των επίσημων αγώνων του.

Έχει πολλούς λόγους, λοιπόν, ο Θρύλος να θέλει το «διπλό» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη. Και πρέπει κάποια στιγμή να κάνει μία μεγάλη νίκη. Πάμε, Θρύλε!

Θυμίζουμε, στην αποστολή βρίσκονται για πρώτη φορά τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Χάμες Ροντρίγκες, ο Σίντρικ Μπακαμπού και ο Ντιαντιέ Σαμασέκου. Αναλυτικά η αποστολή: Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Απογείωση με Χάμες!

Απογείωση με Χάμες!

Στις 20:00 ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Άρη, για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και είναι έτοιμος για μια νέα αρχή.