Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κομβικό το ματς στο «Βικελίδης»

Κομβικό το ματς στο «Βικελίδης»
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:56

Βαθμολογικό. Το Νο1 κίνητρο, αυτή τη στιγμή, με τον Ολυμπιακό μετά από 4 αγωνιστικές στη Σούπερ Λιγκ να πετρά απώλεια ισάριθμων βαθμών, έχοντας παραχωρήσει δύο ισοπαλίες. Αυτό είναι και το βασικότερο στοιχεία, σε αυτή τη φάση, καθώς ο Ολυμπιακός πηγαίνει απόψε (20:00) να παίξει στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον Άρη, για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ψυχολογικό. Το Νο2 κίνητρο αυτή τη στιγμή για τον Θρύλο, οποίος θέλει μέσα από νίκες, να χτίσει ψυχολογία και να πάρει «τα πάνω του» όπως λέμε. Να αρχίσει να πιστεύει περισσότερο στις -μεγάλες- δυνάμεις του και να χτίσει ένα σερί, το οποίο θα του δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Δύσκολη έδρα. Το Νο3 κίνητρο αυτή τη στιγμή. Δεν θα περάσουν όλοι εύκολα από τον Άρη. Άλλοι καθόλου. Έχουμε δει πως οι Θεσσαλονικείς μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι και να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα. Αν ο Ολυμπιακός περάσει από την έδρα του Άρη, θα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη Σούπερ Λιγκ, έναντι των διεκδικητών του τίτλου.

Το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απόψε (20:00) είναι κομβικό για όλους τους παραπάνω λόγους. Και αν αυτοί δεν φτάνουν, οι παίκτες του Θρύλου μπορούν απλώς να κοιτάξουν κάτω και να δουν ποια φανέλα και ποια χρώματα φορούν. Και να τα υπερασπιστούν με πάθος, φτάνοντας στη νίκη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Απογείωση με Χάμες!

Απογείωση με Χάμες!

Στις 20:00 ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Άρη, για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και είναι έτοιμος για μια νέα αρχή.