Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε αγωνιστική δράση όλοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού (photos)

Σε αγωνιστική δράση όλοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού (photos)
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:26

Αγωνιστική υποχρέωση δεν έχει σήμερα μόνο ο Ολυμπιακός, από τον έβδομο όμιλο του Europa League. Όπως και οι Πειραιώτες, έτσι και όλοι οι αντίπαλοί του ρίχνονται στη ‘μάχη’ των πρωταθλημάτων τους, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την Ευρώπη. Και οι τρεις αντίπαλοι του ομίλου του Θρύλου στην Ευρώπη παίζουν από το απόγευμα και έπειτα και πάμε να δούμε αναλυτικά.

Ναντ-Λανς στις 18:05

Μετά την ήττα από τη Λοριάν εκτός έδρας και την ήττα από την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν, η ομάδα του Κομπουαρέ είναι σε κακό μομέντουμ. Και στις 18:05 επανέρχεται στην έδρα της, για να υποδεχθεί τη Ναντ, για την όγδοη στροφή του πρωταθλήματος Γαλλίας. Στόχος να νικήσει και να ανέβει πιο ψηλά από την κάκιστη 15η θέση, στην οποία βρίσκεται.

Ζίρα-Καραμπάγκ στις 19:30

Εκτός έδρας δοκιμασία για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Η Καραμπάγκ προέρχεται από εξαιρετικό μομέντουμ, έχοντας βάλει τρία γκολ στη Ναντ, μεσοβδόμαδα, για το Europa League. Παίζει εκτός έδρας και έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει Νέφτσι Μπακού και Σαμπάχ, αφού έχει και δύο ματς λιγότερα και είναι μόλις στο -3 από την κορυφή, στην τρίτη θέση.

Χόφενχαϊμ-Φράιμπουργκ στις 20:30

Χωρίς τον Σαμασέκου η Χόφενχαϊμ, αφού ο εξαιρετικός αμυντικός χαφ έβαλε τα ερυθρόλευκα, υποδέχεται στις 20:30 την αντίπαλο των Πειραιωτών, Φράιμπουργκ, για την έβδομη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Φράιμπουργκ με αέρα, μετά το ‘διπλό’ στον Πειραιά, θέλει να συνεχίσει να φτιάνει την εικόνα της και στο πρωτάθλημα, όπου αναπαύεται και με εξαιρετική απόδοση, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Το gavros.gr θα σας ενημερώσει για την εξέλιξη όλων των αγώνων των αντιπάλων του Ολυμπιακού, από το απόγευμα και έπειτα.

Διαβάστε επίσης