Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαστημική αποστολή στον Άρη, προσεδάφιση στις 20:00!

Διαστημική αποστολή στον Άρη, προσεδάφιση στις 20:00!
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:50

Είναι ψυχολογική τόνωση, όπως και να το κάνουμε. Είναι σημαντικό για όλη την ομάδα, να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με την «αύρα» του Χάμες Ροντρίγκες, για ένα τόσο σημαντικό ματς, όσο αυτό με τον Άρη. Αναλύσαμε νωρίτερα γιατί το «διπλό» στην έδρα των Θεσσαλονικέων είναι κάτι παραπάνω από ένα τρίποντο. Ο Θρύλος θέλει να εδραιώσει σιγά-σιγά την κυριαρχία του στο πρωτάθλημα, να πλησιάσει στη φυσική του θέση, να την πιάσει, να καθίσει σε αυτή και να μην ξανασηκωθεί μέχρι το φινάλε, παρά μόνο για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και να κάνει απονομή-φιέστα.

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο απόψε (20:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αλλά με τη… διαστημική αύρα του Χάμες, μπορεί να πάρει αυτό που θέλει. Είναι σημαντικό για όλους τους παίκτες να έχουν δίπλα τους ποδοσφαιριστές τέτοιους. Ο Βαλμπουενά ήταν και παραμένει τέτοιος παίκτης. Εμπνέει. Έτσι εμπνέει τώρα και ο Χάμες. Ο οποιοσδήποτε παίκτης του Θρύλου, βασικός, λιγότερο βασικός, νιώθει… άτρωτος δίπλα σε έναν παίκτη όπως ο Χάμες. Αντιλαμβάνεται αλλιώς την ομαδάρα τη φανέλα της οποίας φορά…

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο γήπεδο του Άρη με αυτοπεποίθηση. Αν καταφέρει να νικήσει, με την… αύρα του σπουδαίου Χάμες, θα φύγει με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, από μία πολύ δύσκολη έδρα της Σούπερ Λιγκ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Εξάρι», play maker, σκόρερ

«Εξάρι», play maker, σκόρερ

Ιδανικός συνδυασμός. Αυτό πρέπει να «δηλώνει» και να είναι ένας σύγχρονος αμυντικός μέσος.