Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:29

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Άρης μετρά δύο νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές (2-1-1) στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα ξεκίνησε με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό (3-0), πριν έρθει η ήττα από τον Παναιτωλικό (1-3) και η ισοπαλία στον ντέρμπι της πόλης απέναντι στον ΠΑΟΚ (0-0). Την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες (2-0) στην Τρίπολη, έχοντας ως κορυφαίους τους Μανσίνι και Γκρέι. Με τον Πάρντιου να έχει ήδη αναλάβει τα ηνία του Άρη, περιμένοντας το ντεμπούτο το, υπάρχει αισιοδοξία για βελτίωση.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ολυμπιακός ασχολείται τις τελευταίες εβδομάδες με τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αφού έδωσε δύο κολλητούς αγώνες. Οι Πειραιώτες ενισχύθηκαν σημαντικά στο τέλος της μεταγραφικής (για τη χώρα μας) περιόδου, αποκτώντας τους Μπιέλ, Μαρσέλο, πρώτα, ενώ στην εκπνοή υπέγραψαν οι Χάμες Ροντρίγκες, Μπακαμπού, Σαμασέκου, αλλά και ο Παϊτίμ Κασάμι. Πολύ κρίσιμος ο πρώτος αγώνας, αφού οι παίκτες του Κορμπεράν αλλά η απώλεια (1-2) από τη Ναντ, δεν βοήθησε την ομάδα να ξεκινήσει ιδανικά την πορεία της, στον όμιλο. Μεσοβδόμαδα, ήρθε και η απώλεια (0-3) από τη Φράιμπουργκ, στο Φάληρο. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, επικράτησε πολύ άνετα με 3-1 του Ιωνικού, χάρη σε γκολ των Μπουχαλάκη, Μπιέλ (γκολ, ασίστ) και Ελ Αραμπί.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 της Κυριακής.

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Κορμπεράν: «Είναι ευθύνη μου, να βρω λύσεις»

Για τις ευθύνες που του αναλογούν μετά την κακή βραδιά και ήττα από την Φράιμπουργκ μίλησε στην Cosmote TV ο Κάρλος Κορμπεράν. «Από την αρχή ήμασταν κατώτεροι σε όλη τη διάρκεια, στις μονομαχίες, στην πίεση και στις στημένες φάσεις. Όταν προσπαθούσαμε να βγούμε μπροστά μας προσπερνούσε ο αντίπαλος και όταν πλησίαζε στην περιοχή ήταν ικανός να δημιουργήσει γκολ. Δεν δούλεψε καλά ούτε η άμυνα, ούτε η επίθεση, ούτε οι στημένες φάσεις της ομάδας.

Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στον προπονητή. Αυτή την ευθύνη έχει ο προπονητής, να βρει λύσεις όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά».

Για το αν μπορεί, πλέον, ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει την πρόκριση, είπε: «Πρέπει να δούμε τι δεν πάει καλά, να αναλύσουμε τις ήττες αυτές και τι μπορούμε να κάνουμε, για να εξετάσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για τη συνέχεια».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: «Αυτή τη στιγμή το μυαλό όλων στην σημερινή ήττα. Δεν έχουμε το μυαλό να σκεφτούμε πως θα διαχειριστούμε τις νέες αφίξεις. Οι οπαδοί δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα και δεν καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε LiveStreaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης