Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός σημαίνει γενναίες αποφάσεις και αλλαγές

Ολυμπιακός σημαίνει γενναίες αποφάσεις και αλλαγές
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:58

Ο Ολυμπιακός χαρακτηρίζεται και πρέπει να χαρακτηρίζεται από τόλμη. Προφανώς μέσα στο γήπεδο. Όχι όμως μόνο εκεί. Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει πολλές φορές ότι όχι απλώς δεν του λείπει η τόλμη, αλλά είναι αυτό το κύριο χαρακτηριστικό, με το οποίο πορεύεται. Σε όλη τη διάρκειά της παρουσίας του στον προεδρικό θώκο της ομάδας που αγαπά. Έτσι και τώρα, ο Ολυμπιακός του και Ολυμπιακός μας χρειαζόταν ακόμη μία γενναία απόφαση, από πλευρά του. Και την πήρε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει αυτό που πρέπει και με το θέμα προπονητή τώρα και το «παίρνει από την αρχή». Ορθώς. Η ομάδα έδειχνε ότι δεν δύναται να προχωρήσει με αυτό τον τρόπο. Και ότι χρειαζόταν άλλη μια γενναία και καίρια απόφαση, για να διασφαλίσει ότι δεν θα χάσει πλήρως τη χρονιά.

Ήδη στην Ευρώπη το πράγμα έχει δυσκολέψει πολύ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, όμως. Για την Ελλάδα, ούτε λόγος ότι έχει χαθεί κάτι, με αυτό τον ανταγωνισμό. Ο Ολυμπιακός το γυρίζει εύκολα, εφόσον βρει τον εαυτό του και την ταυτότητά του. Αυτά για να γίνουν, όμως, απαιτούν τώρα, περισσότερο από ποτέ, έναν άνθρωπο στον πάγκο με… όλο το πακέτο. Και σε αυτόν θα πάει τώρα, ο Ολυμπιακός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης