Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δική τους ευθύνη και η απόφαση που εκείνοι πρέπει να πάρουν

Η δική τους ευθύνη και η απόφαση που εκείνοι πρέπει να πάρουν
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:58

Προχωρά με νέο προπονητή στον πάγκο, λοιπόν, ο Ολυμπιακός. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε άλλη μια γενναία, όσο και σημαντική απόφαση, για το καλό της ομάδας, καθώς φαινόταν πλέον ξεκάθαρα ότι η εικόνα με τον Κάρλο Κορμπεράν στον πάγκο δεν γινόταν να μεταβληθεί προς το καλύτερο. Ευθύνη για αυτό φέρει φυσικά ο Ισπανός τεχνικός, αλλά όχι μόνο. Ευθύνη έχουν και οι ποδοσφαιριστές. Όχι γιατί… δεν κάνουν. Κάθε άλλο. Η ποιότητα και η αξία δεν λείπει από το ρόστερ του Ολυμπιακού. Ίσα-ίσα.

Ο Ολυμπιακός προχωρά σε αλλαγή προπονητή, έχοντας φέρει στην ομάδα παιχταράδες σε όλες τις θέσεις. Έχουν και εκείνοι τη δική τους ευθύνη και από αυτό πρέπει να αρχίσουν… Από ποιο; Από το να βγάλουν εγωισμό στο χορτάρι. Από το να βγάλουν πάθος, το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έβγαζαν.

Η νωθρότητα δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Πρέπει όλοι όσοι μπαίνουν στο χορτάρι να δίνουν το 100% των δυνάμεών τους και αυτό είναι ξεκάθαρο. Πρέπει και οι ίδιοι να το «στρίψουν». Να συζητήσουν μεταξύ τους και να τα βάλουν κάτω. Δεν στεκόμαστε καν στο γεγονός ότι είναι ακριβοπληρωμένοι και στα… πούπουλα. Για να το έχουν, πάει να πει ότι η ομάδα έκρινε πως το αξίζουν. Αυτό το οποίο οφείλουν στην ομάδα είναι απόλυτο και αδιαπραγμάτευτο πάθος, σε κάθε ματς. Και μαζί με τον νέο προπονητή, θα το φέρουν εκεί που πρέπει το πράγμα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Διακοπή-βάλσαμο

Διακοπή-βάλσαμο

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός το αμέσως προσεχές διάστημα πρέπει να επενδύσει απόλυτα στη δουλειά που θα γίνει στο Ρέντη.