Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χυδαία σεξιστική επίθεση του Μπέου στην Κοξένογλου

Χυδαία σεξιστική επίθεση του Μπέου στην Κοξένογλου
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:19

«Οχετός» Αχιλλέα Μπέου. Ο δήμαρχος και πρόεδρος του Βόλου ξέφυγε στη διάρκεια του ΔΣ της Super League και προχώρησε σε χυδαία σεξιστική επίθεση εναντίον της αναπληρώτριας προέδρου της διοργανώτριας και αντιπροέδρου του Ατρομήτου Κάτιας Κοξένογλου. Παράλληλα, ο Μαρινάκης έκλεισε το μικρόφωνο του Μπέου μέχρι να ζητήσει συγγνώμη και να ανακαλέσει.

Ο απίθανος Μπέος βρήκε αφορμή από το ότι η αναπληρώτρια πρόεδρος και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη με τον Μαρκ Ρίλεϊ, ο οποίος είναι επικεφαλής της επιτροπής επαγγελματικής διαιτησίας της Premier League (PGMOL - Professional Game Match Officials Limited) της Αγγλίας. Θέμα συζήτησης ήταν ο τρόπος λειτουργίας της PGMOL και η επαγγελματική διαιτησία. Αυτό έγινε μετά από εξουσιοδότηση του ΔΣ της Super League.

Στον Μπέο δεν άρεσε αυτή η τηλεδιάσκεψη και της ζήτησε εξηγήσεις γιατί συναντιέται με τον πρώην αρχιδιαιτητή και νυν υπεύθυνο της Λίγκας για την επαγγελματική διαιτησία, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα να πουν. Όμως, το φερόμενο σχόλιο του Μπέου που άναψε τα αίματα ήταν «για κανένα παστίτσιο να συζητήσετε;»

Η Κάτια Κοξένογλου δεν πτοήθηκε, έγινε έξαλλη και προχώρησε στην αντεπίθεση κατά του Μπέου: «Μιλάτε εσείς που είπατε ότι σπουδάσατε νομικά στη... φυλακή;». Η αναπληρώτρια πρόεδρος της Λίγκας φέρεται να τόνισε, ότι εκείνη σπούδασε στο Πανεπιστήμιο, προσθέτοντας ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και «να ανακαλέσει αυτή την σεξιστική επίθεση εναντίον μου», όπως τη χαρακτήρισε, ενώ πρόσθεσε: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε».

Πυρ και μανία έγινε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που επίσης ζήτησε από τον Μπέο να ανακαλέσει και μέχρι τότε του έκλεισε το μικρόφωνο (σ.σ. το ΔΣ γινόταν με τηλεδιάσκεψη). «Αυτό το επίπεδο δεν είναι ανεκτό», κατακεραύνωσε ο Μαρινάκης τον Μπέο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης