Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρίσιμα και πολύ ουσιαστικά τα πρώτα ματς του Μίτσελ στον πάγκο

Κρίσιμα και πολύ ουσιαστικά τα πρώτα ματς του Μίτσελ στον πάγκο
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:27
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Πολύ δύσκολο το έργο το οποίο ανέλαβε ο Μίτσελ, στον Ολυμπιακό. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά. Θα χρειαστεί και υπομονή. Αλλά θα χρειαστεί πάνω από όλα, άμεσα «ηλεκτροσόκ». Θα χρειαστεί ένα γερό «ταρακούνημα» αυτή τη στιγμή η ομάδα, για να «ξυπνήσει». Να «ξυπνήσει» το… θηρίο. Και το πρώτο διάστημα είναι πάντα κριτήριο, σε αυτές τις περιπτώσεις. Το πρώτο διάστημα είναι πάντα κρίσιμο, σε μια αλλαγή κατάστασης. Και ο Μίτσελ καλείται να κάνει άμεσα ένα «ηλεκτροσόκ» στην ομάδα, για να τη βάλει στον σωστό δρόμο.

Τα πρώτα ματς του Μίτσελ στον πάγκο είναι πολύ, πολύ σημαντικά. Και με το «καλημέρα» ο Ισπανός τεχνικός είναι σημαντικό να καταφέρει να δείξει ότι «κάτι αλλάζει». Ότι η ομάδα «ξυπνάει» και ταρακουνιέται. Ένα ματς στην Ελλάδα, με τον Ατρόμητο. Ένα ματς στην Ευρώπη, με την Καραμπάγκ και μετά το πράγμα αρχίζει ξανά και δυσκολεύει. Θα μπουν και τα ντέρμπι στην «εξίσωση».

Από την αρχή της νέας θητείας του στον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ οφείλει να «δείξει». Να δείξει ότι φέρνει «άνεμο αλλαγής», όπως λέμε. Είναι πολύ σημαντικό για αυτή την ομάδα, για αυτούς τους εξαιρετικούς παίκτες, να πιστέψουν πρώτοι από όλους στις μεγάλες δυνάμεις τους. Και να προχωρήσουν δυνατά μπροστά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης