Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίτσελ: Έρχεται έτοιμος, διαβασμένος

Μίτσελ: Έρχεται έτοιμος, διαβασμένος
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:43
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεση αλλαγή, με τον νέο προπονητή του στον πάγκο. Ο Μίτσελ είναι εδώ και πιάνει άμεσα δουλειά στον Ολυμπιακό. Στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, ο έμπειρος Ισπανός έρχεται… έτοιμος. Διαβασμένος και με όλες τις λεπτομέρειες στο μυαλό του. Ο Μίτσελ, άλλωστε, δεν είναι… νέος στο Ρέντη. Κάθε άλλο. Είναι… σπίτι του. Ξέρει και την παραμικρή λεπτομέρεια στο Ρέντη, έχει συζητήσει με τον Ολυμπιακό τα πάντα και έρχεται έτοιμος για δράση.

Παίζει μεγάλο ρόλο το ότι ο Μίτσελ έρχεται σε γνώριμα «λημέρια». Έρχεται σε γνωστά για εκείνον μέρη. Σε γνωστές, για εκείνον καταστάσεις. Μπαίνοντας στο Ρέντη, ο Μίτσελ μπαίνει… σπίτι του. Μπαίνοντας στο προπονητικό του Ολυμπιακού και αναλαμβάνοντας ξανά το πόστο του πρώτου προπονητή, δεν χρειάζεται… κοουτσάρισμα. Ξέρει τι και πως.

Και αυτό είναι γενικότερο, ως φαινόμενο. Γενικότερη ως συνθήκη. Ο Μίτσελ ξέρει τα πάντα γύρω από τον Σύλλογο. Τη νοοτροπία του, το στάτους του, τα «θέλω» και τα «πρέπει» του. Ξέρει τα πάντα γύρω από τον Ολυμπιακό, τον κόσμο του. Τις απαιτήσεις του κόσμου του… Στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ έρχεται έτοιμος, διαβασμένος και μπαίνει κατευθείαν στα «βαθιά».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης