Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και παιχταράδες είχε και καλύτερους τους έκανε

Και παιχταράδες είχε και καλύτερους τους έκανε
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:27

Και μεγάλους παίκτες και ταλέντο και ποιότητα και ονόματα είχε διαχειριστεί ο Μίτσελ, κατά την πρώτη του θητεία στο λιμάνι. Ως προπονητής του Θρύλου, ο Ισπανός είχε στη διάθεσή του… απ’ όλα. Δεν του έλειψε κάτι. Και κατάφερε μια ομάδα με ένα πλούσιο και τρομερά ποιοτικό ρόστερ, με παίκτες-ονόματα σε αυτό, να το κάνει «δικό του» και να το οδηγήσει σε τεράστιες επιτυχίες. Σε μεγάλες νίκες και σε τίτλους. Σε διακρίσεις στην Ευρώπη και υπέροχα βράδια, τα οποία έμειναν και μένουν ανεξίτηλα, στη μνήμη των απανταχού Ολυμπιακών.

Το ίδιο καλείται να κάνει και τώρα. Είναι δεδομένο ότι στον Ολυμπιακό δεν θα έβρισκε ποτέ… συντρίμμια. Αντιθέτως. Βρίσκει μια ομάδα με ΤΡΟΜΕΡΗ ποιότητα στις τάξεις της και με παικταράδες. Ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα, αξία και ακόμη μεγαλύτερα ονόματα, από τότε…

Είναι ο Μίτσελ όμως. Μια προσωπικότητα μεγάλη, ο ίδιος. Ικανός να διαχειριστεί μεγάλους παίκτες γιατί και ο ίδιος υπήρξε τέτοιος. Σε διαφορετική εποχή ίσως, αλλά ο Ισπανός έχει προχωρήσει, μαζί με το ποδόσφαιρο. Και το είχε δείξει και την πρώτη φορά στον Ολυμπιακό. Σαβιόλα, Τσόρι, Μήτρογλου, Αμπιντάλ, Αφιελάι κλπ. τότε, Μαρσέλο, Χάμες, Μπιέλ κλπ. τώρα… Το επίπεδο ανεβαίνει και ο Μίτσελ καλείται να δείξει ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση, αυτή τη στιγμή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης